torek, 17. junij 2014

29. FUCHS Rally Velenje 2014

Že tri dni je odkar se je rally Velenje zaključil, jaz pa si krajšam spanec, da bi video dal čimprej na splet. Trenutno sem razpet med tri strani učenje za četrtkov izpit, službo in izdelavo videa. Tisto malenkost spanja pa mi je pobrala še okvara avtomobila, ki ga v petek nujno potrebujem. Upam, da mi bo vsaj pri financah prizanesla.
Velenjski rally je potekal že po ostaljenih trasah in progah, le HP Zavodnja je bila na žalost snemalcev, fotografov in gledalev skrajšane. Tako je izpadel iz dirke eden bolj atraktivnih križišč, kjer je bilo vedno veliko dogajanja.
Rally se ni začel najbolje, saj je bila HP Šentilj zaradi nesreče hrvaške posadke prekinjenja in je po njej potekala etapa. K sreči pa se je nadaljevalo potem vse brez večjih nevšečnosti. Pred drugim štartom na HP Zavodnje je bil marsikateri pogled usmerjen v nebo, vendar je vreme zdržalo do podelitve. Tam pa nas je močil dež pomešan z zmagovalnim šampanjcem.
Zmaga je pričakovana šla v Nemčijo, vendar jo je tokrat osvojila posadka Koessler-Hoffmann, ki je bila hitrejša od rojakov Gassner-Thannhauser in Hrvatov Šebalj-Klinc.
Najboljša slovenska posadka Humar-Rus je za las zgrešila stopničke...

Rezultati... 

Srečno! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar