torek, 25. avgust 2015

Vabljeni na GHD Petrol Ilirska Bistrica - morda zadnjič?

Zadnjič? Srčno upam da ne. Ta dirka je za promocijo Slovenije in slovenskega dirkanja izrednega pomena, čeprav nekateri naši veljaki o tem nočejo slišati popolnoma nič. Očitno se ne zavedajo, da od Ilirske Bistrice proti Šembijam dirkajo in so dirkala največja evropska imena tega športa. O tem, da o tej dirki poleg domačih medijev veliko pišejo tudi tuji mediji, sploh ne bom govoril. Tudi potencialni sponzorji bi se lahko malo zamislili, kako daleč seže glas o tej dirki.
Naj omenim spet besedo zadnjič, a ne bom govoril o dirki ampak dirkačih. Da, to so tisti vozniki in voznice, ki neustrašno pritiskajo gas, da bi čim hitreje prišli preko vseh pasti do cilja proge. Kar nekaj smo jih srečevali na tej dirki, ampak jih žal zaradi tragičnih nesreč ni več med nami. Lionel Regal (F3000 - Nippon) , Otakar Kramsky (Reynard K14), Hans Peter Laber (Ford Gabat Cossi), Georg Plasa (BMW Judd V8) so bili redni gostje GHD Ilirska Bistrica, vendar se je njihov čas ustavil nekje na poti proti cilju. Slava jim, kjerkoli že dirkajo.

Če je to res "zadnja" dirka proti Šembijam,  vse ljubitelje motorsporta vljudno vabim, da se v čim večjem številu udeležite te dirke. Da državi, občini, sponzorjem in organizatorjem pokažemo, da nam ni vseeno! Kajti le vi gledalci ste vstopnica za prihodnost te dirke... Več kot 180 dirkačev in dirkačic se ja splača it pogledat, ker toliko jih pa še nikoli ni bilo na startu. Vabljeni!

Sporočilo za javnost o tiskovni konferenci pred 21. GHD Petrol Ilirska Bistrica 
Lista prijavljenih

Srečno!


Avtomobilski šport je nevaren, zato pazite na vašo varnost in spoštujte navodila varnostne službe!


Ni komentarjev:

Objavite komentar