nedelja, 02. oktober 2016

43. Croatia rally 2016

Čudovite istrske ceste so poskrbele za 43. izvedbo Croatia rallyja. Končno so ekipe lahko vozile pravi rally brez opek, kolov in ostalih nesmiselnih ovir, ki preprečujejo nanos šodra na cesto in seveda sekanje ovinkov. Vožnje so tako postale zanimive, nekatere lokacije pa so se iz dolgočasnih prelevile v atraktivne, take ki privabijo lepo število gledalcev. Zato so pa zadnje ekipe bolj ali manj srečno drsale (garale) po tem kamenju in atraktivno spravljali vozila v pravo smer. Zaradi tega je nastalo dosti več zanimivega materiala za objavo, pa še kakšna ekipa z ne tako hitrim in privlačnim dirkalnikom se je lahko izkazala. Upam da bo v prihodnje tudi pri nas več tega!

Najprej čestitke Aleksu Humarju, Jaku Cevcu ter ekipi, da so do štarta prvega brzinca uspeli spraviti avto nazaj v bojne barve. Dirkalnik je preživel celoten rally, ekipa pa je osvojila naslov državnega prvaka!!! Bravo! Na zadnjem brzincu so Jaku nekaj vrata nagajala (glej video) ;)

Tudi ostale ekipe so borbale do zadnjega, tako da čestitke tudi vsem ostalim!!

Lepo sta  presenetila tudi Vlastimil Majerčák/Michaela Vejačková (Ford Fiesta R5), ki sta se na rallyju Železniki še učila, zdaj pa sta zmagala.

Rezultati... http://www.sport-timing.com/livetiming/rally/event.php?event_id=35

Srečno!


Ni komentarjev:

Objavite komentar