četrtek, 12. april 2018

Lavanttal Rallye 2018


Še ena pot čez severno mejo, tokrat na rally Lavanttal v okolici Wolfsberga. Vreme je bilo lepo in v dopoldanskem delu precej hladno. Celo na popoldanski krožni hitrostni preizkušnji, kjer se skoraj vsako leto ulije, je bilo tokrat suho.

Sobotni del rallyja je v dopoldanskem času potekal na dveh različnih hitrostnih preizkušnjah in sicer na odseku Hammer - Prebl in na odseku Prebl - GH Perner. Obe hitrostni preizkušnji sta zelo razgibani. Na hitrostni preizkušnji Prebl - GH Perner se dirkači povzpnejo tudi na 1400 metrov nadmorske višine, kjer je običajno v tem času še sneg. Popoldne pa sta bili na sporedu še atraktivna krožna Rundkurs Mosern - Eitweg, ki je tokrat potekala v nasprotni smeri in GH Remsnegger - Thürn.

Snemanje je tokrat vsaj dopoldan potekalo malo bolj razgibano, saj sem bil prisoten najprej na vedno atraktivnih ridah takoj po štartu Hammer - Prebl. Za zaključek dopoldanskega dela pa še na ciljnem delu hitrostne preizkušine Prebl - GH Perner, kjer so prav tako zelo zanimive ride, dirkači pa so se spuščali proti cilju.

Popoldne se je akcija snemanja nadaljevala na krožni hitrostni preizkušnji, ki pa se mi v nasprotni smeri vožnje ni zdela tako zanimiva. Tudi dirkači so na makadamskem odseku naredili dosti manj napak kot v preteklih letih.
Rezultate si lahko pogledate na: http://www.delta-timing.hr/results/lavanttal18/.

Veliko užitkov med ogledom najatraktivnejših posnetkov!

Srečno!Ni komentarjev:

Objavite komentar