četrtek, 7. marec 2019

8. Rally Kumrovec 2019


Letošnja prva dirka, ki sem jo snemal, je potekala čisto blizu slovenske meje, v okolici kraja Kumrovec. To je bil moj drugi obisk in že osma izvedba rallyja, ki je prinesla tudi nove trase sobotnega dela hitrostnih preizkušenj. Tokrat so te bile speljane v okolici kraja Kumrovec in Zagorska sela. Vreme je letos presenetilo, saj so bile temperature prijetno pomladanske. Naj spomnim, da je lansko leto rally Kumrovec potekal v povsem zimskih razmerah, ki so meni žal onemogočile pot na dogodek.

Na rallyju je sodelovalo 51 posadk iz štirih držav, od tega je v cilj prispelo 36 posadk. V 8. izvedbi rallyja Kumrovec je zmagala posadka Neubauer/Ettel - Ford Fiesta R5, sledili pa sta posadki Turk/Kacin - Hyundai i20 R5 in Kovacs/Istovic - Ford Fiesta R5. Celoten posnetek vožnje zmagovalne posadke si lahko ogledate na koncu priloženega videa!
Rezultate pa dobite preko povezave na uradni strani organizatorja http://www.rally-kumrovec.com/2019/

Novo! Na voljo je celoten posnetek dirke na USB ključku z unikatno izdelanim stojalom, ob primerni donaciji za pokrivanje potnih stroškov in stroškov opreme. Informacije na webbx.media@gmail.com

 
Veliko užitkov ob ogledu videa, kjer so zabeleženi nekateri najbolj zanimivi dogodki iz dirke!

Srečno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar