petek, 26. junij 2015

GHD Gorjanci 2015 - dogajalo na polno!!!

GHD Gorjanci kot po pričakovanjih. Spet smo pri vremenu, ki je tokrat nagajalo k sreči samo v soboto. Napovedan dež se je žal uresničil in s tem odnesel s seboj tudi tretji trening. Prve dva treninga sta sicer potekala gladko s krajšimi prekinitvami, ki pa so bile posledice le manjših nesreč in okvar.
Nedeljsko dopoldne je bilo precej bolj pestro in je že med predvozili terjalo svoj davek. Pa tudi v konkurenci ni bilo dosti bolje, saj se je prva tekmovalna vožnja zavlekla krepko v popoldanski čas. Je pa za spremembo od prve tekmovalne vožnje, druga tekmovalna vožnja potekala brez prekinitev.
Zmagovalec dirke je bil Federico Liber (Gloria C8P Evo), ki zaradi odstopa favorita Tiziana Riva (Reynard 92D), v prvi tekmovalni vožnji, ni imel preveč dela. Tiziano Riva je že kmalu po štartu prve tekmovalne vožnje zletel s proge in precej uničil svojo formulo.
V slovenskem DP je bil najhitrejši Aleš Prek (Honda Civic Type R), pred Matejem Grudnikom (Renault Twingo R2) in Petrom Marcem (Mitsubishi Lancer EVO9). V Diviziji I Slo DP je zmagal Andrej Prelc (Suzuki Swift) pred Aležem Žakeljem (Zastava Yugo) in Jankom Čebronom (MG ZR 105).

REZULTATI (Timing Omikron Plus)....

Se vidimo na Rallyju Železniki, ki tokrat šteje tudi za državno prvenstvo.
Vabljeni!


Ni komentarjev:

Objavite komentar