četrtek, 8. september 2016

52° Rally Friuli Venezia Giulia - Alpi Orientali 2016

Zamujam, ampak res zamujam s tole objavo. Od kje je to meni znano, se pa nebi spomnil. ;)
No vsaj etape si nisem privoščil, pa bi si jo bo ob obilici dela res lahko ;)

To je rally, ki sem ga res z veseljem pričakoval. No ubistvu trije rallyji v enem, saj se je poleg nacionalnega vozilo še regionalno prvenstvo in historiki. Prav tako je rally štel za slovensko državno prvenstvo. No sobotni potek je bil vsaj zame samo na pol po pričakovanjih, saj so drugi prehod brzinca vozili vsi etapo. Ne mislim razpravljati, kaj je šlo narobe, vendar ko pričakuješ divje boje, vozila se pa vozijo mimo v etapi... mene je kar stisnilo.
Sončno in vroče nedeljsko jutro je prav tako kazalo, na to da bo dirka spet naporna. Tudi tokrat je bilo nekaj smole z izbiro brzinca, saj je bil prvi prehod brzinca prekinjen zaradi nesreče. Upam da je s posadko vse OK. Drugi prehod pa se je toliko zavlekel, da historiki sploh niso štartali. Pa sem bil spet ob posneto minutažo. Upam da bo na teh prelepih trasah naslednje leto manj težav pri posadkah in na progi.
Kot sem že rekel, je rally potekal tudi za DP Slovenije. Udeležilo se ga je malo posadk, sem pa za tiste, ki so bile prisotne potiho navijal, ker če bi se drl, bi si uničil posnetek :)
Vsekakor so se vsi pokazali na zelo visokem nivoju!
Rezuktati SLO DP skupno: http://rally.ficr.it/default.asp?p=Ym9keV9zdGFnZXRpbWVzLmFzcD9wX0Fubm89MjAxNiZwX0NvZGljZT0zMTYmcF9NYW5pZmVzdGF6aW9uZT0xMyZwX0dhcmE9MSZwX1Byb3ZhU3BlY2lhbGU9MTEmcF9DbGFzc2lmaWNhemlvbmU9MSZwX1JhZ2dydXBwYW1lbnRvPUFMTCZwX0dydXBwbz1BTEwmcF9QZXJpb2RvPUFMTCZwX0NsYXNzZT1BTEwmcF9MaW5ndWE9SVRB&report=1&qualifier=5&isInt=false

Srečno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar