petek, 12. september 2014

Vabljeni na 3. Rally Nova Gorica

Po enoletnem zatišju  bodo na Banjški planoti spet zahrumeli motorji dirkalnih strojev. S to razliko, da letos rally ne bo več pozivna dirka ampak bo dirka štela tudi za slovensko državno prvenstvo. Dirka bo poleg slovenskega državnega prvenstva štela tudi za Alpe Adria Rally Cup in avstrijsko tekmovanje Rally Challenge. Za razliko od lani bodo letos tri različne hitrostne preizkušnje (Banjšice, HP Ravnica in HP Morsko). Vsako pa bodo posadke morale prevoziti trikrat, predno bodo videle končni cilj. Pričakujem da bo dirka za ekipe zelo naporna, kajti obeta se slabo vreme, ki bo še dodatno začinilo zelo ozke in drseče ceste okrog Banjšic. Zaradi samih vremenskih pogojev in karakteristik trase bodo gledalci ob progi lahko uživali v atraktivnih lovljenjih dirkalnikov in obilo akcije!!! Naj vas vreme ne prisila, da ostanete doma!

Naj omenim še, da ima dirka tudi dobrodelno noto, kjer se zbirajo donacije za invalidno mladino (jaz bom doniral, zakaj nebi tudi vi?).

Vsem ekipam želim čim manj dela v boksih, posadkam pa srečno in vas pričakujemo v cilju!

Prilagam pa nekaj utrinkov iz lanskoletne dirke, da boste lažje počakali do sobote in da se kakšen neodločen premisli in si pride dirko ogledat...

Vabljeni!!!
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar